O Nama

logo3 (1)

Portal www.oglasi-zaposao.com je stvoren s namerom da bi pružio lakši pristup najnovijim oglasima za posao na tržištu rada. Odlučili smo lansirati kvalitetnu web-stranicu preko koje ciljamo stvoriti vezu između poslodavacoa I ljudi koji traže posao.

Predašnje iskustvo u polju tehnologije nam je omogućilo stvoriti portal koji će pružati neprestanu pomoć za osobe koje pružaju posao i one koje traže posao.

Naš portal sadrži nekoliko opcija koje su veoma lako upotrebljive za svakoga od nas. Počevši od prijatnog i prostog dizajna, do različitih objava koje vam pomažu naći posao, a zatim i zadržati taj posao.

Naš cilj je pružiti kvalitativne kandidate kompanijama za pozicije koje oni traže, i istovremeno pomoći zainteresovanim kandidatima ispuniti sve osnovne uslove kako bi bili uspešni na radnom mestu. Mi smo se pobrinuli da na našem portalu objavljujemo i artikle koji će vam pomoći u razviću karijere, među ovima i različiti intervjui sa ekspertima ljudskih resursa iz poznatih kompanija.

www.oglasi-zaposao.com će uskoro pružiti i treninge za mlade ljude, preko kojih će pomoći mladima da se na najbolji način orentišu u razviću svoje karijere i imaju uspeha u profesiji koju odaberu.

Pridruži se diskusiji

Oblasti koje ste obavezni popuniti imaju znak * *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Share This

Share this post with your friends!